» Gårdagen

Pay and jumpen igår gick som väntat, han var nog tillochmed lite lugnare än jag trodde att han skulle vara. Dock var de ösregn hela tiden så alla red fram i ett ridhus där de också var framhoppning. Framridningsytan var väldigt liten och de var en himla massa små ponnyryttare som nog aldrig hört talas om varken högerregeln eller att man inte skrittar på spåret. Men H var iallafall avslappnad och fin! Framhoppningen som var på andra sidan av ridhuset var de lite lugnare på och de var väl tur för på den kortsidan fanns det en väääääldigt läskig läktare så han krånglade en del där. Hans nyaste test är att han börjar backa och snurra runt och då spelar de liksom ingen roll vad jag gör, han bara backar och backar. Men mamma fick hjälpa mig och leda förbi någon gång och sedan gick de bra. Han hoppade bra och kändes väldigt nöjd! 
 
Själva banan var i ett annat stort ridhus och så fort vi kom in där tappade han lite fokus på mig men jag bara red och försökte tänka fram. Fick stopp på ettan först, kom igen och då hoppade han snällt över, och så fortsatte de i princip hela banan (ni får se filmen sen). Dock var linjen 6-7 en del problem. Särskilt 7:an där stannade han flera meter innan och bara backade, snurrade och småreste sig. Till slut fick jag hjälp av banbyggaren och efter en stund kom vi över. Sista hindret hoppade han fint över. Andra rundan var ungefär samma problem, men de gick dubbelt så bra. Denna gången fick mamma följa med eftersom han litar mycket mer på henne än på han som hjälpte mig innan.
 
Men jag är verkligen nöjd, vi var där för att träna på att komma ut på ett nytt ställe och vi kom över alla hinder tillslut! 
 
Film och bilder kommer!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo