» Gjorde min dag!

"Hej!

Du undrar säkert varför någon random person skriver till dig, men det finns en anledning haha. Häromdagen när jag anmälde mig till en Pay & Jump i Skara nu på söndag så scrollade jag igenom "startlistorna" lite snabbt och såg då namnet Highway och hajade till lite. Kände även igen ditt namn då jag läst på Ponnysanning att det var du som vunnit Highway på Göteborg Horse Show

I alla fall, jag gick in på din blogg och min första tanke var självklart att han såg riktigt fin ut! När jag sedan började läsa lite inlägg som du skrivit om prestationsångest så blev jag bara så himla ledsen på ridsporten. Det är så typiskt hela jäkla ridsporten, dels att man dömer sig själv så himla hårt men att man också är rädd att andra ska göra det. Det finns många sådana människor i ridsporten som du antagligen vet, men det jag ville få ut med detta meddelandet är att alla är inte sådana. Kände verkligen att jag bara ville skicka iväg ett litet meddelande och verkligen peppa dig! För på bilderna och även filmerna som du lagt på Highway så ser han verkligen jättefin ut, du har gjort ett riktigt bra jobb med honom.

Något som fastnade också var det du skrivit att det viktigaste är att han mår bra, inte om ni tävlar lokalt/regionalt eller liknande. Tycker det var så himla roligt att läsa att det finns VETTIGA hästmänniskor som fortfarande tänker på hästens bästa och ja..jag kunde inte ha skrivit det bättre själv. Tror av hela mitt hjärta att Highway har hamnat rätt.

Så ja, ursäkta för detta något luddiga meddelandet haha. Lycka till på söndag (det går nog jättebra!) och så hoppas jag att vi kanske ses

Mvh Frida Mattsson fridamattsson.horseworld.se"

 


Detta medelandet fick jag på Facebook idag, gissa om jag blev glad! Tänk att någon som jag inte känner ändå lagt tid på att berömma mig efter att ha läst här på bloggen, denna tjejen gjorde min dag! :)

 

 


Frida
24 November, 2013 - 12:37

Kan inte annat än instämma denna kloka tjej (med ett rätt så vackert namn ;) )
<3 Du är ju bäst ju! <3


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo