» X-dag

Var DLG Open igår hela dagen så idag har vi X-dag. Är ledig om man inte har något att ta ikapp med andra ord. Så jag sitter i min säng och ska snart gå upp. Ska plugga lite spanska nu på förmiddagen innan jag åker till stallet. Highway ska ridas, förhoppningsvis på åkern. Han har ju varit lite varm och svullen i ena benet sen han drog av sig skon, men igår var han som vanligt igen så då blev de lite barbacka i paddocken. Var ju minusgrader och frost hela dagen igår så paddocken hade ju frusit, och såklart hade den inte riktigt torkat upp helt så större delen av paddocken är ganska så hård, men på spåret gick de att trava iallafall och han var sååå fin och stadig hela passet trots att han hade stått tre dagar, annars brukar han kunna bli lite tjaffsig när han vilat.
 
Men idag hoppas jag att han är på bra humör så vi kan ta oss till åkern och busa lite. Har lite misstankar om att han har lite energi att göra av med så några galopper över åkern skulle nog vara bra. Dock har han ju testat en del och vill inte gå ut på vägen osv så om han dummar sig så ligger ju prio på att jag vinner och att vi inte går längre än att jag bestämmer när vi ska vända.
 
Sedan ikväll så ska jag gå på bio med Lollo. Vi ska se Catching Fire och jag är jättetaggad, har sett Hunger Games hur många gånger som helst sen den kom ut!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo