» Islandshäst

När jag var mindre så var min stora dröm att driva ett stuteri med islandshästar. Har alltid tyckt att dem är så mysiga och de är verkligen något speciellt att rida dem. Den stora manen, tölten och den där maffiga känslan! Min lillebror tävlar ju i modellflyg och de gånger jag följt med under åren så har jag och mamma alltid varit iväg och ridit islandshäst, alltid lika roligt. Även fast jag kanske inte drömmer om ett stuteri längre så vill jag någon gång ha en islandshäst att mysa runt i skogen med och även rida vanligt på banan.
 
De perfekta hade varit om jag kunde övertala mina föräldrar att flytta till en gård med ett litet stall och ha Highway och en islänning. Då skulle jag och mamma kunna rida ut ihop och jag skulle kunna rida den lite i dressyr och kanske hoppa lite. Skillnaden på Highway och en islandshäst är ju ganska stor men de hade varit en så rolig kombination att ha. Jag skulle nog aldrig vilja ha bara en islandshäst eftersom jag vill tävla och "satsa"  på "vanlig" ridning. Men att ha en "vid sidan av" att rida i skogen och bara ha roligt med hade varit perfekt!
 
Får bara tjata lite på mina föräldrar först, haha ;)
 
Jag och en "framfus" på Gotland 2009. Kommer ihåg att vi var på samma ställe två år irad och fick rida denna lilla herre båda gångerna.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo