» Studiedag

Måste bara börja med att berätta hur fin Highway var när jag red igår! Riktigt pigg var han och jag hade inte så höga förhoppningar på att de skulle gå bra eftersom han alltid blir ganska så "jobbig" när han har vilat och nu hade han ju dessutom racesat lite på åkern i tisdags, så var beredd på ett riktigt jobbigt pass. Men han var så himla mjuk och fin från första början, var någon gång i en helt jag fick bli lite sur på honom men mer än så var de inte. Galoppen blev det några avbrott när jag ville korta och han inte rikitgt orkade, men han var mycket bättre med huvudet! Sedan satte jag mig ner och jobbade lite och han spände sig inte alls som han kan göra utan jobbade på rikitgt bra och jag satt bättre än jag gjort innan. Känslan var så bra, allt kändes lätt och vi arbetade verkligen tillsamans!
 
Vaknade för några timmar sedan, surt att jag är så morgonpigg på helgerna och inte när jag ska till skolan haha. Nu på förmiddagen så ska jag med mamma in till stan, ska till svenska foder och granngården. Vill prova något annat än havre till Highway eftersom att de sätter sig i huvudet så på honom och vi redan har en hel del energi i höet. Tror vi skulle testa en musli som Maria Gretzer pratade lite om på clincen, den verkade väldigt bra! 
 
Sen vid 4 kommer Olivia och då åker vi ut till stallet direkt. Det blir ett pass på åkern och Olivia skulle fota och kanske filma lite. Hoppas han tycker de är lika roligt idag som i tisdags! Sen ikväll kommer Lollo också så sover hon och Olivia här, mys! 
 
 


Olivia Gustavsson
20 September, 2013 - 09:28 / BLOGG: http://oliiviiagustavsson.blogg.se

hihi längtar :D


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo