» Dags att dejta kudden!

Har precis krupit ner i min säng och tänkte se något avsnitt av PLL, som jag har börjat kolla om, innan jag somnar. Känns som att jag för en gångs skull har gjort allt jag skulle göra idag, skönt! Blev en llugn skoldag som avslutades med bad på idrotten, inget jag brukar se framemot men varje gång påminns jag om hur mycket jag tycker om att simma, det är nog den enda idrott jag är hyffsat bra på. När jag var mindre gick jag faktiskt i simning, sista året var det tekniksim och ville någon gång börja tävla i simning, men valde bort de när det stod mellan simningen eller en till ridlektion i veckan. Efter det stannade jag kvar en stund med Tina och Michaela och åt lite. 
 
När jag kom hem åkte jag direkt till stallet. Gick med H i paddocen en stund och arbetade lite från marken. Himla bra sätt att verkligen lära sig hästens kroppspråk och förstå varandra ytterligare lite bättre. Sedan kom massören och precis som jag anade så var han ganska så spänd i kroppen och de kommer av att han lätt stressar upp sig och sedan börjar han stressa för att han är spänd och allt blir bara en ond cirkel. Han fick både massage, laser och ackupunktur och lite stretching. Han skötte sig ganska bra för det mesta men tyckte att det var lite underligt. Massören kommer tillbaka om 4 veckor så de känns bra och så hoppas vi att han blir allt lugnare!
 
Nu på kvällen har jag suttit och jobbat på en film som ska lämnas in imorgon, himla mycket småklippande som tar en himla tid! 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo