» En styck avramling och en styck piggelin häst

Trots en del missar så är jag nöjd med dagens träning! Kan säga att jag inte längre känner mig tveksam till om han är helt ok eller inte, idag var min glada, pigga, hoppglada häst tillbaka! Började hoppa fram lite på ena grinden, han hade himla bra bjudning, dock så stämde inte avstånden helt hundra men det kändes helt okej! 
 
Mina stövlar gick sönder i Skara så red i bara ridskor och ridstrumpor, och det finns inget värre att hoppa i. Kändes som att jag inte hade någon styrsel i benen och allt känns allmänt ostabilt. Så de flesta missarna idag var mitt fel för jag börjar driva för mycket när de inte känns bra osv. 
 
Iallafall så hoppade vi vattenmattan därefter och där kom min fina avramling. Kom på första gången i galopp och känndes verkligen som att han skulle hoppa och de var som att han själv kom på precis innan han skulle hoppa av att de var för läskigt och snurrade åt andra hållet och jag ramla i backen! Men satt upp igen och tog det i trav några gånger tills han bestämt sig att han inte var rädd längre. Sedan skulle vi komma på ett hinder precis brevid vattenmattan och han stannade någon gång och kändes inte alls som att han var med på att vi skulle hoppa, men sen sa Linda de att han sneglade på mattan hela tiden så ställde honom lite åt andra hållet och då gick de finfint! Sedan blev det ett stopp till på en linje där han kollade lite och jag blev lite för ihopkrupen i sitsen så de var mitt fel!
 
Sist hoppade vi en bana och första gången gick det inte sådär super, jag red ganska dåligt men vi tog det igen och när jag blev mer lugn och vågade vänta och lita på att de skulle gå bra så blev de superbra! Men jag är så himla nöjd med H för han kändes som himla glad och framåt så då spelar inte alla missarna så stor roll!
 
Film kommer imorgon troligtvis, sålänge får ni se en print på min fina avramling!
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo