» Ett sånt pass

Idag blev det ett såntdär riktigt kickass bra pass! Highway känndes så fräsch och var superduperfin! När jag red fram fokuserade jag på lite olika saker. I vänstervarvet var jag noga med att ställa ganska mycket och att han skulle vara kvick undan vänsterskänkeln. I Högervarvet däremot så jobbade jag på att han inte fick flyta ut och red på en fyrkant innanför spåret och var noga med att bara använde ytterhjälperna när jga vände så att det blev som en svag bakdelsvändning i varje hörn. Fokuserade mycket på galoppen och vänstergaloppen började äntligen släppa! Red mycket på spåret och bara gjorde fattningar och avbrott. Speciellt i högervarvet så arbetade vi på fattningarna på rakt spår och fick till några riktigt bra. I vänster gjorde jag fattningarna i hörnen och lite mer på böjt spår då de inte kändes lika bra i de varvet så nöjde mig med de fattningar på rakt spår som blev bra snabbt. La även in många övergångar mellan halt och ökad trav för att få honom kvick både framåt men även för förhållningarna bakåt och i slutet var de riktigt bra. Innan jag travade av övade jag på min sits och nedsittning som bara blir bättre. Gjorde lite framdels- och bakdelsvändningar vilket han också gjorde bra. 
 
Efter ett sånt pass så kan jag faktiskt för en gångs skull känna att jag faktiskt gör ett ganska så bra jobb med honom. Han är svår och man får aldrig något gratis. Men nu känns det som att det verkligen går framåt!
 
Och nu har jag precis lagt mig i sängen och tänkte se på dagens avsnitt av Top Model Sverige och kanske något avsnitt av PLL innan jag ska sova. Imorgon är det äntligen fredag, bara en dag kvar innan GHS nu, är så fruktansvärt taggad!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo