» GHS

Imorgon styr vi äntligen bilen mot Göteborg och ingen är mer taggad än jag! Göteborg Horse Show är helt klart en av årets höjpunkter. Vi åker som vanligt jag, mamma, Lovisa, hennes mamma Josefina och hennes lillasyster Rebecka. Vi har åkt tillsamans ganska många år nu och det har blivit en liten tradition, en bra sådan! Vi åker som sagt ner imorgon och har biljetter till hela dagen då och sedan bor vi kvar på hotell i Göteborg och går på mässan på förmiddagen på söndag och showen på kvällen. 
 
Ser lite extra fram emot mässan, älskar att gå omkring och kolla på alla fina saker och shoppa tills plånboken ekar tom. Dessutom är det första gången jag har en häst att köpa saker till. Andra år har jag bara köpt ridkläder. Men nu kan jag faktiskt köpa schabrak, grimmor, pannband osv och ha nytta av dem. 
 
Men får nog säga att föra årets GHS är svårslaget. Började med att jag vann biljetter till Torsdagen i en bloggtävling. Tog då med mig Linnea och åkte dit och åkte sedan ner på helgen igen med mamma, Josefina, Lovisa och Rebecka. Och heögen avslutades med glädjetårar och vi åkte därifrån som blivande hästägare, den känslan!
 
Sen något jag ser framemot är att köpa GHS Magazinet SHOW för där i finns nämligen en artikel om mig och Highway, ska bli spännande att se! 
 
Nej, men som sagt, jag är jättetaggad! Tar med mig datorn ner och så får vi se om jag uppdaterar något under helgen!
 
En styck chockad och gråtfärdig Matilda när vi var och hälsade på Highway nere i stallarna i Scandi, lyckligaste dagen i mitt liv. Kan fortfarande inte fatta att vi vann honom, att han är min♥


Anonym
10 Februari, 2014 - 17:52

Hej!
Jag undrar..

Anonym - igen
10 Februari, 2014 - 17:52

Oj! Råkade posta inlägget innan jag hann skriva klart. Jag har ett par frågor, angående då du vann Highway. Jag vill inte ta det "offentligt". Skulle du vilja maila mig?


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo