» H just nu

Red ju som sagt Highway i lördags och red då på "ängen" vid stallet. Han bråkade lite när vi skulle gå från stallet men då tog mamma och ledde mig en bit bara så skötte han sig, var någon gång gång på ängen som det kändes som att han började tänka bakåt men då så behöve jag bara lätta lite på tygeln och driva  framåt så släppte de. Hade inga krav utan han fick gå som han ville och red ett par varv runt ängen i trav och han kändes som vanligt och väldigt nöjd! Galopperade en kort bit två gånger för att se hur han kändes där och de var han glader! jobbade honom lite när vi travade av och de kändes bra.
 
Igår så var underlaget lite sämre men han kändes ganska bra, lite seg så gick in i paddocken mest för att känna om de kändes bättre där och han var lite småseg, dock var inte underlagaet super där heller. Idag så får han vila så ska vi gå till ridhuset imorgon så jag kan känna ordentligt hur han känns på ett bra underlag. Fortfarande kravlöst med fokus fram. Ska se hur galoppen känns för de var där de känns enklast ifall de skulle vara att han har ont någonstans tror jag. Känns de bra ska jag ta fram något litet hinder någon dag i veckan och se hur han reagerar. 
 
Känns det fortfarande som att det är något som inte är rätt så får vi kolla upp honom. Känns bättre att åka in till kliniken med honom i onödan och inte hitta något än att rida och kräva saker av honom om han inte är helt 100. Bättre att vara på den säkra sidan alla gånger!
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo