» Sovmorgon!

Ledsen för den dåliga uppdateringen men har inte hunnit. Skulle kommit upp en film från hoppträningen men den funkade inte att laddda upp på Youtube. Men ska försöka fixa det! Igår var jag med Lovisa på tävling i Falköping, hon ock Karsten gjorde två superfina rundor trots lite stress och en trasig stövel som jag tejapde så fint så haha. Sedan åkte jag och red H. Blev ett joggingpass i paddocken och han kändes fin. Min sits börjar bättra sig nu, sitter inte som en kratta längre, och då blir såklart min ridning mycket bättre.
 
Idag så är det tillbaka till skolan igen och jag är så glad över min sovmorgon till tjugo i tolv varje måndag, är nog den bästa dagen att ha sovmorgon på! Hade kunnat sova några timmar till men kan man inte somna om så. Har iallafall gott om tid för en gångs skull. Efter skolan ska jag till stallet. H får vila men går med honom lite i paddocken. Sedan ska jag nog plugga lite och cykla lite.
 
 
 


Frida
25 Februari, 2014 - 07:49

Hej!
ville bara säga att highway ser så fin och välmående ut, du har verkligen gjort ett jättefint jobb med honom :) Jag höll på med honom en del under min gymnasietid på Bollerup. så de är kul att man kan följa er här på bloggen :)

Svar: Tack! Vad glad jag blir :)
Matilda Scander


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo