» Nya istiden?

Fyy vad kallt det var när jag stod och väntade på bussen förut, var nästa så att jag funderade på om fingrarna skulle bli isbitar och ramla av typ, haha. Så nu har jag tagit en varm dusch och skruvat upp elementet på högsta värme. Har iallafall gått första dagen i skolan detta året, lite segt att komma upp ur sängen imorse men det har varit en ganska bra dag ändå. Tycker verkligen att jag har en sån härlig klass och då blir ju skolan så mycket roligare!
 
Highway har vilodag idag och mamma tog stallet förut. Ridhuset var bokat på kvällen och jag hade ingen som kunde gå med mig dit. Lite tråkigt att det blir nästan så att jag rifit varannan dag denna veckan, men så kan det vara ibland. Igår när jag red var han verkligen superfin efter ett tag! Red i lite över en timma faktiskt, rider nästan aldrig så länge förutom när jag rider ut. Men de behövdes, red lixom fram i en timma. Men han var lite överallt och jag lät honom ligga och rulla i galopp och bara ha ganska långa tyglar och vänta tills han själv började "bromsa upp sig" och söka sig neråt för att arbeta istället för att bara springa. Efter de så började jag med den övningen jag tänkt att göra. Red in på kvartslinjen och flyttade honom därifrån för att sedan fatta galopp. Fattningarna sitter bra nu, dock inte på rakt spår så är det dit jag vill komma, så får ta de lite i olika delar!
 
Sedan så måste jag berätta om min första avramling på Highway! Igår när jag skulle sitta upp i ridhuset så hade jag då dressyrsadeln=långa stigbyglar= inte jättesmidig att sitta upp i tycker jag. Men mamma höll iallafall emot och precis innan jag skulle "svinga" över benet så går Highway iväg. Och det är ju inte de att jag aldrig suttit upp i "farten" på min lilla häst, denna gången skrittade han dock väldigt fort och jag han inte sätta mig i sadeln utan fortsatte lixom över ner i backen haha! 
 
 



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo