» Vilken klubb?

Något jag började fundera på för ett tag sedan är vilken klubb jag vill tävla för. Jag är just nu medlem i två klubbar, Ridklubben i Grästorp där jag började rida och sitter med i deras US- styrelse och Lidköpings Ridklubb där jag började rida för 2-3(?) år sen. Jag har innan endast tävlat för Grästorp, ett självklart val då de gånger jag tävlat utanför klubben har varit på en av deras hästar. Har dessutom varit ganska aktiv där länge och sitter just nu som ordförande i US.
 
Nu har jag ju dock egen häst och kan välja fritt vilken klubb jag vill tävla för så nu är inte valet lika enkelt. Jag kommer snart gå ur US då jag känner att jag inte riktigt hinner med de och kommer alltså inte vara lika aktiv i Grästorp som tidigare. 
 
Detta året kommer jag tävla för Grästorp tror jag. Jag har inte tänkt att tävla i lag iår så då spelar det inte så stor roll. Men hur jag ska göra nästa år har jag ingen aning om. Lite tidigt att börja fundera på det nu kanske men kan ju ha lite (läs myyyyyyycket) beslutsångest och de skadar inte att ha de i bakuvudet för att kunna väga för&nackdelar mot varanndra. 
 
För ta en funderare på detta!
 
 
 


Linda
25 Januari, 2014 - 12:10 / BLOGG: http://zweden.blogg.se/

Ett tips är att tänka vart dina tävlingar finns någonstans och på vilken anläggning du befinner dig mest på, så att du inte tar klubben som ligger närmast, utan klubben där du mest är och besöker.

Oftast så får du ju rabatt på träningar, elr ja, det är billigare att träna på anläggningen om du är medlem. Samt vid tävlingar kan du kanske slippa boxhyran elr liknande.

Så se över vart dina planerade träningar och tävlingar befinner sig och gör ditt val efter det är mitt tips! :)

Lycka till!


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en egen design gratis | Bonusar inom casino, poker och bingo